Dagje Deventer

Het was weer zover, woensdag 4 september 2019 gingen mijn broer, zus en ik weer op pad voor ons jaarlijks dagje uit. Deze keer was Deventer uitgekozen. Was er wel al een keer geweest om daar de entourage van het Filmhuis de Keyzer te bekijken, maar toen niet echt tijd om door Deventer een wandeling te maken. Nu dus wel, moet zeggen dat net zoals vorig jaar tijdens ons dagje in Zwolle het voor mij een verademing was om hier rond te lopen. Net zoals Zwolle is Deventer een stad die trots op zich zelf mag zijn. Los van het Dickens Festival de Jaarlijkse boekenmarkt en zijn Deventerkoek van Bunnik is het een stad waar het goed toeven is. Hieronder een impressie van de reis en onze wandeling.

Klik op een foto als je deze vergroot wilt zien dan kun je ook via pijlen die links en recht verschijnen door alle foto’s bladeren tevens start dan ook meteen een diashow !.
Vertrek van station Almere Muziekwijk
Via Weesp
op station Hilversum nog een keer overstappen
dan de intercity naar Enschede
Het verlaten van het station Deventer
Stationsplein Deventer 1
« 1 van 23 »