Amandelmeel Pannenkoeken

Amandelmeel Pannenkoeken (koolhydraatarm)

Een lekker en gezond alternatief voor de ons aller bekende pannekoek
Afdrukken Pin
Gang: Lunch, Nagerecht, Ontbijt
Keuken: Hollands
Trefwoord: Amandelmeel, Amandelmelk, bakpoeder, Eieren, Erythritol, Koolhydraatarm, Vanille Essence
Voorbereidingstijd: 30 minuten
Bereidingstijd: 50 minuten
Totale tijd: 1 uur 20 minuten
Porties: 2 personen

Equipment

  • Pannenkoek pan
  • Blender
  • Spatel
  • Schuimspaan

Ingrediƫnten

  • 2 stuks Eieren Groot
  • 125 ml Amandelmelk
  • 2 el Kokosolie
  • 1 tl Vanille Aroma of Essence
  • 100 gr Amandelmeel
  • 2 el Erythritol
  • 1 tl Bakpoeder
  • 1 snuf Zout

Instructies

  • Zorg er voor dat alle ingrediĆ«nten op kamertemperatuur zijn
  • Voeg de eieren, amandelmelk, vanille aroma,kokosolie in de blender
  • Mix dit 30 seconden goed door elkaar, zodat deze bestanddelen
  • Voeg nu de amandelmeel, bakpoeder en erythritol en zout toe
  • En mix nu alles goed door elkaar
  • Laat dit beslag nu minimaal 5 minuten rusten
  • Pak nu de pan en verwarm (gemiddelde warmte) hier boter of olie in
  • Schep nu 3 eetlepels in de pan
  • Bak de pannenkoeken totdat er bubbels vormen op het oppervlak (+/- 3 m)
  • Draai nu de pannenkoeken om en bak deze ook ongeveer 3 minuten
  • Herhaal deze stap tot dat het beslag op is

Notities

Ik gebruik zelf de zout dus niet !!!!!