Treinreis Amerika van Oost naar West

Dag 2: Eerste dag in New York

Ik heb elke morgen in het hotel ontbeten en daar mijn eerste kennismaking gehad met Blueberry Pancakes waar ik zoveel over gehoord had. Moet zeggen, deze zijn me alles behalve tegengevallen maar die koffie (überhaupt in de VS, behalve bij de koffieketens, vond de koffie van van Caribou persoonlijk lekker maar je hebt over al in Amerika, Starbucks) die ze daar serveren, de zogeheten refill vind ik echt niet te drinken, lijkt wel water met een kleurtje maar dat vind ook ik van al die koffie smaakjes, die hebben in mijn ogen echt niets met koffie te maken, kan wel lekker zijn maar omdat nu koffie te noemen !

Blueberry Pancakes

De eerste dag vroeg op en na het ontbijt meteen de hort op. Het is wel leuk om dan er meteen achter te komen dat je letterlijk en figuurlijk om de hoek van Times Square hebt geslapen.

Is het toeval dat deze trappen zo op elkaar lijken ?

Voor de eerste dag had ik besloten om maar eens vanuit het hotel wat te gaan wandelen richting Wallstreet, vaak genoemd als het financiële hart van de Verenigde Staten en eigenlijk ook zo een beetje van de rest van de wereld of dit wel of niet terecht is laat ik hier in het midden feit is, er gebeurd daar gewoon heel veel.