Muziek blijft voor mij belangrijk

Ik heb in de aanloop naar de kerst best wel weer wat specifieke albums met kerstliedjes toegevoegd, het valt me wel op dat bijna elke artiest op een bepaald moment het kennelijk nodig vind om zo een album te maken.

Maar voor nu vond ik het wel leuk om een nieuw album QSP van de oudjes QSP (Suzie Quatro, Donald Powell en Andy Scott) toe te voegen maar ook een van Mike Oldfield namelijk Return to Ommadawn maar dan mag natuurlijk wat hedendaagse muziek zoals die van The Kik (Stad en Land) niet ontbreken. Moet overigens ook toegeven dat de muziek van The Kik, mij in positieve zin verbaasde. Ben absoluut geen voorstander van Nederlandstalige muziek maar deze band hoort zeker in een rijtje thuis waar de Dijk, Splitsing(die waarschijnlijk in mijn ogen het beste Nederlandse nummer ooit gemaakt hebben, namelijk geef mij wind en zeilen ) Blof (maar echt niet alles) en ga zo maar even door.

Hieronder voorbeelden van de bovenvermelde albums.

QSP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld van de muziek volgt asap !