amsterdam-pont

Weer meer foto’s en muziek

Foto's van de reis

 

 

Met de pont naar Amsterdam Noord

Moest toevallig in Amsterdam Noord zijn, dacht pak de trein en maak er meteen even een paar foto's met mijn Windows 10 telefoon de Lumia 950 om iedereen die dit artikel leest te laten zien wat een mega goede camera in deze telefoon zit. Niet alleen 20 Megapixels maar ook nog eens een Carl Zeiss Lens.

In The Now

Barry Gibb kan het toch niet laten

Het heeft evbarry-gibb-in-the-now-fronten geduurd maar Barry Gibb heeft toch weer een album uitgebracht getiteld in The Now. Zijn stem is misschien niet meer wat het geweest is maar de muziek klinkt als een klok. Een album wat in mijn ogen gehoord mag worden.

 

Van Morrsion zijn 2016 Album

Het zvan-morrison-keep-me-singingelfde kan ook gezegd worden van Van Morrison ook hij heeft weer een nieuw album. Met dit keer wel een heel zoetsappige cover. Maar beoordeel de muziek niet naar zijn cover het is en blijft Van Morrison.

Ook hier geld wat mij betreft het zelfde als wijn hoe ouder hoe voller de smaak !

Keep me Singing