De Nieuwe Twin Tower

Weer meer muziek en foto’s

Ik ga weer eens wat anders proberen, heb Page Builder van Site Origin geïnstalleerd zodat ik meerdere soorten content in een bericht kwijt kan. Los van dit gebruik ik ook niet meer alleen voor de informatie van en over muziek ALLMUSIC maar nu ook DISCOGS.

Ook zal ik meteen kunnen laten zien welke foto's het laatst aan Photostation zijn toegevoegd, wel alleen die op het openbare gedeelte zijn terug te vinden. Laat ook meteen de laatste foto's zien die ik deel via Instagram.

Zo zien jullie maar weer er komen steeds meer mogelijkheden bij !

Wederom veel plezier met deze informatie

 

Paul Oakenfold - Bunkka

Doe Maar - Echt alles

Linda Ronstadt - Boleros Y Rancheras

Cafe del Mar - Ibiza Classic 3

Almere  - Welkoms bord Pampushout

Almere - Welkoms bord Pampushout

Almere - de schoonheid van Pampushout

Almere - hoe storend zijn windmolens ?

Mijn laatste foto’s op Instagram

Instagram did not return a 200.

Volg mij op Instagram!