Gouwe ouwe, wat foto’s en eten

Cuby and the Blizzards - Trippin

Cuby and the Blizzards - Trippin

Cuby and the Blizzards - Praise the blues

Cuby and the Blizzards - Praise the blues

Cuby and the Bilzzards - Desolation

Cuby and the Bilzzards - Desolation

Cuby and the Blizzards - Appleknockers Flophouse

Cuby and the Blizzards - Appleknockers Flophouse

Cuby and the Blizzards

  • Toch wel leuk om deze muziek uit mijn schooltijd weer eens terug te horen. Ben blij dat er mensen zijn die bereid zijn deze muziek te delen, het kost over het algemeen heel veel moeite om de platen uit deze tijd met hun originele hoes terug te vinden. Er is nu wel een leuke box met de titel Cuby + Blizzards, Alles uit Grolloo maar dat is voor mij dan weer meteen te veel van het goede. Niet alleen de prijs maar is teveel van wat ik niet wil.
Cuby + Blizzards - Alles uit Grollo

Aubergine in tomatensaus gegratineerd met Parmesaanse kaas

Aubergine met tomatensaus gegratineerd met kaas

Het recept voor deze oven maar ook overheerlijke vegetarische maaltijd kun je terug vinden op mijn website over lekker en gezond eten. Dus niet alleen lekker maar ook gezond vanwege het feit dat er geen additionele suiker en zout worden gebruikt. Zal voor sommige even wennen zijn maar dit is echt aan te raden.